Szia, itt a Szeretetmárka csapata

Szeretnél megismerni minket?

A mi „tollunkból” származik a Szeretetmárka oldal minden egyes betűje 😊 Kusnyár Nóra és Jóljárt Dávid. Több, mint 5 éve segítünk közösen a piacon már sikeres, de a fejlődésben elakadó cégeknek. Tesszük ezt úgy, hogy kialakítjuk náluk a marketing menedzsment kultúráját, valamint kiszámítható bevételeket és vásárlókat hozó marketing rendszereket építünk.

Marketing szemléletünket a Szeretetmárka építés attitűdjében tudjuk maximálisan kiélni, mert szerintünk kizárólag olyan céget érdemes építeni, amelynek termékeiért a vásárlók rajonganak és ragaszkodnak.

Szia, én Jóljárt Dávid vagyok, a Szeretmárka marketing vezetője. Az emberek szüntelen tanulmányozása és a megismerésük iránt nem csillapodó érdeklődésem miatt. Ezt válaszolnám akkor, ha megkérdeznéd, miért foglalkozom marketinggel és vállalkozások fejlesztésével. Mindkét „térfélen” az ember van a fókuszomban. A célcsoport tagjairól minden apró részletet tudni akarok, a vállalkozásban pedig a benne dolgozó emberek alkotó és szellemi energiáit szeretem eggyé kovácsolni.

Így a cégben dolgozó emberek olyan termékeket alkotnak, amelyeket a vásárlók szeretnek és, amihez foggal-körömmel ragaszkodni fognak.

Utam a marketinghez elképesztően kanyargósra sikerült. A gimnázium után sokáig kerestem, mivel is szeretnék foglalkozni. Az első nagy szerelem a színészet lett. 4 évig dolgoztam színészként, s bár nagyon szerettem, be kellett ismernem nem az én világom. 2009-ben kezdtem el ismerkedni az akkor szárnyát bontogató online marketing területtel. Hamar rákaptam. Az elmúlt 13 évben valamennyi eszköz használatát elsajátítottam, aztán szépen lassan rájöttem, sokkal jobban érdekel a nagy egész, azaz a márka és a stratégia. Ezért fokozatosan tértem át marketing vezetői minőségembe, amit sokkal jobban szeretek és élvezek. Csodálatos érzés szuper emberekkel különleges dolgokat alkotni.

Pár apró, másodlagos információ még rólam. Van két kutyám.

Sportmániás vagyok, de az abszolút kedvencem a tollas.

Szia, én Kusnyár Nóra vagyok, a Szeretetmárka marketing megvalósítója. Tanulmányaimat a Budapesti Metropolitan Egyetemen végeztem Kommunikáció- és médiatudomány PR, reklám és marketing szakirányán, de egyébként Békéscsabáról származom. Az egyetemi éveim alatt volt mindenféle munkám, találkozhattál velem a Szamos fagylaltpultja mögött, vagy készíthettem neked kávét valamelyik műszaki áruházban.

Végül több mint 2 évig egy követeléskezelő cégnél dolgoztam adminisztrátorként jogászok mellett. Az egyetem vége felé marketing gyakornoki munkákat keresgélve végül az akkori Netchilli-nél kötöttem ki egy interjún 2017-ben.

Miután elkezdtem a munkát Dáviddal, akkor döbbentem rá mennyi mindenről nem is hallottam az egyetemen a marketing szakmáról. Hogy milyen teendők, irányok, feladatok vannak. Azóta is hálás vagyok, hogy mindezt megtanulhattam a Netchilli-nél. Az évek során kerestem az utamat ezen a területen és, hogy melyik részében tudok úgy elmélyedni, hogy nem látok és nem hallok magam körül semmit. Ez lett végül a marketing rendszerépítés és a weboldalak kialakítása, ahol maximálisan otthon érzem magam és nem riadok meg a kihívásoktól sem.

Időközben visszatértem Békéscsabára, hogy közelebb legyek a családomhoz. Van két tündéri kutyusom is, Mia és Misha, akik hosszúszörű törpe tacskók. Mindennap rengeteget sétálok velük, közben inspirálódom és kikapcsolódom a természetben. Hiszen mindennap a gép előtt vagyok, így azért kell egy kis chill.

Akikkel együtt dolgoztunk

(a teljesség igénye nélkül)

Segíthetünk Neked is a márkád/céged marketing fejlesztésében?

Márka Röntgen

Milyen lehetőségek vannak még a marketingetekben? Rövid tesztünk segítségével feltárhatod a potenciált, apró tanácsainkat felhasználva pedig hatákonyabbá teheted a marketing gépezetet.

Marketing Menedzsment

Hogyan menedzseld hatékonyan és sikeresen a márkád marketingjét? Megtudhatod a folyamatosan frissülő és megújuló inspirációs anyagokból, ajánlott feladatokból és könyvajánlókból.

Marketingrendszer Építés

A marketingrendszer a kiszámítható árbevétel fő forrása. Ha nincs megfelelő szakmai kompetencia a csapatodban, akkor nagyon szívesen besegítünk rövid, közép vagy akár hosszútávon.