Rólam | Szeretetmárka

Mindenkinek van egy személyes sztorija, íme az enyém.

Valószínűleg az iker horoszkóp jegyem, a családi hátterem és a személyiségem együttesen okozták hosszú életút keresésemet, ami a gimnáziumi tanulmányaimat befejezésétől egészen 2020 augusztusáig tartott. Ám egyszer csak varázsütésre megváltozott minden.

Megtaláltam a saját utamat, azon járok nap, mint nap. Levetkőztem a magam felé támasztott irreális elvárásokat, a másokhoz való hasonlítgatásomat, a mások véleményének való megfelelési kényszeremet. Úgy fekszem le minden hétköznap este (és persze hétvégén is), hogy örülök a másnapnak és várom, mit tartogat nekem.

Szeretni való és kiváló szakemberekkel dolgozom együtt, nagyszerű cégek tulajdonosai bíznak bennem és munkám eredménye alapján ítélnek meg. Egzisztencia szintem nagyjából a négyszeresére emelkedett.

De nem volt ez mindig így…

Saját életút keresésem egyik jelentős állomása az volt, amikor jelentkeztem egy színi iskolába és csodával határos módon felvettek. Majd az egyetlen diák voltam az iskola történetében, aki a szorgalmának köszönhetően a 3 éves iskolát 2 év alatt elvégezte. Ekkor tapasztaltam meg, hogy mennyit jelent az elszántság, akaraterő, kitartás és egy (vagy több) igazi tanítómester, aki kezei alatt a szorgalom szupertehetséggé transzformálódik. És ekkor vettem magamon először észre, hogy dolgok elméleti megértése mennyire fontos a számomra. Már a második évben kacérkodtam a rendezés gondolatával és azzal, hogyan tudnám a színeszekből a legjobb oldalukat előhozni.  Színészként dolgoztam pár évig, amikor is egy sör mindent megváltoztatott…

Egy gimnáziumi barátommal mentünk lazítani. Ő a hely legdrágább, én pedig a legolcsóbb sörét itta. Anyagi hátterünk alig pár év alatt teljesen megváltozott, pedig azonos szinten voltunk. Ő a Nemzeti Sportnál dolgozott jó fizetésért és pedig színészként kerestem nem túl jól. S bár imádtam a színészi pályát, azt éreztem, hogy gazdasági okok miatt eljött a váltás ideje.

2009-ben csöppentem az üzleti életbe. Egy céghez kerültem alkalmazottként egészen elképesztő körülmények között: a 130 ember választottak ki. Háromnegyed év múlva már a cég névleges ügyvezetője voltam, majd 2011. júniusában hivatalosan is bekerültem a cégjegyzékbe. Persze mindenféle tudás és háttértámogatás nélkül, aminek nagyon hamar meglett a következménye. Kártyavárként omlott össze a cég, én pedig újrakezdtem az építkezést.

Majdnem 10 évig az hittem, arra vagyok hivatott, hogy fantasztikus marketing ügynökséget építsek. 2020. májusában végre beláttam: nem! Ekkor döntöttem úgy, hogy interim marketing vezetőként fogok dolgozni olyan cégeknek, ahol jó az alap, megvan az elhivatottság és a szenvedély, csak elakadtak, nem tudják hogyan tovább. Így kerültem a Goosebumps Coffee Lab-hez és így lettem az ANITATOTH natúrkozmetikai márka marketing vezetője.

Persze az ügynökségi 11 év nem múlt el nyomtalanul, hiszen elképesztő mennyiségű tapasztalatot szereztem. Megismerhettem a kávé, a natúrkozmetikumok, a szépségápolás, a vendéglátó, az ingatlan, a lakberendezés, a mosható pelenka, a karóra, a biztosítás, a fényképes ajándék, a design ékszer, az élményajándék, a számlázó program, a fitneszgépek, a munkaerő toborzás világát, amelyek elképesztő mennyiségű inspirációt nyújtanak nap, mint nap.

Miért csinálom a szeretetmárka.hu-t? Mert jól esik. Mert szívesen megosztom azokat a tapasztalatokat, gondolatokat, amelyekről úgy érzem hasznosak lehetnek azok számára, akik a marketingnek egy magasabb szintjét akarják képviselni, azaz Szeretetmárkát akarnak építeni. Ez egy teljesen más személet, más attitűd és persze más üzleti eredmény. Szívesen tanítom  cégvezetőknek mindezt, mert nincs annál nagyobb élmény, amikor a tanítvány sikeresen elsajátítja és alkalmazza a tanultakat.

Pár apró, másodlagos információ még rólam. Van két kutyám.

Sportmániás vagyok, de az abszolút kedvencem a tollas.