Hiszem, hogy a tanítás-tanulás leghatékonyabb módja a mentor és tanítvány viszony, mert a mentor egyénre szabottan, a megfelelő ütemben fejlesztheti tanítványát. Egy jó mentor a közepes, ám szorgalmas és kitartó tanítványból elit „játékost” farag!

A Marketing Mentor Programot azért alakítottam ki, hogy olyan cégvezetőknek segítsek, akik úgy érzik, marketing hiányosságok miatt torpant meg vállalkozásuk a fejlődésben. 

Ők általában 2-9 fős cégeket irányítanak, folyamatosan képzik magukat, önerőből sikeresen építkeztek, de most arra van szükségük, hogy valaki átnézze objektíven a cégüket, feltárja a hiányosságokat, rendszerezze a már megszerzett tudásukat, hatékony megoldásokat tanítson, fogja a kezüket és új lendületet adjon nekik, illetve a vállalkozásuknak.

Szia, Jóljárt Dávid vagyok. Olyan cégeknek irányítom/támogatom a marketing tevékenységét, amelyek vezetői szívvel-lélekkel irányítják a vállalkozásukat, szenvedélyük, hogy olyan terméket hozzanak létre,  amely egy csipet törődést, gondoskodást, életérzést, boldogságot, mosolyt, énidőt ad a vásárlónak. 

Az elmúlt több, mint 11 évben számtalan piacon és cégnél dolgoztam, azt itt megszerzett tudásom és tapasztalatomat adom át.

Jelenleg marketing vezetőként dolgozom az ANITATOTH natúrkozmetikia márka, a Goosebumps Coffee Lab és a tianDe Magyarország szépség és egészségmegőrzési cégnél.

A Marketing Mentor Program felépítése

Az első lépés egy objektív önellenőrzés lesz. Ezt a fázist Pre-Marketingnek nevezem. Tapasztalataim szerint az itt feltárt és rendbe rakott hiányosságok azonnal lendítenek a vállalkozások szekerén.

A Pre-Marketingben:

1. Felevenítjük a vállalkozói motivációdat, amely a napi teendők sokasága mellett gyakran elhalványul

2. Meghatározzuk üzlet céljaidat, hogy lássuk, hová akarsz eljutni és azt, hogy most hol tartasz az oda vezető úton

3. Milliméter pontosan definiáljuk a célcsoportodat, buyer personáidat, hogy eldöntsük melyik csatornán és milyen üzenetekkel kell nekik kommunikálnunk

4. Átvizsgáljuk a piacot, kikutatjuk a valós piaci igényeket, hogy megalapozott üzleti döntéseket hozhass

5. Meghatározzuk céged USP értékeit és pozicionáljuk vagy újrapozicionáljuk a márkádat, mert nélkülözhetetlen, hogy kiemelkedhess a konkurenseid közül

6. Összerakjuk vállalkozásod pontos és átlátható biznisz matekját, hogy pénzügyken is rajta tarthasd a szemed és tudd, mikor éred el üzleti céljaidat

Külön fókusz a leggyorsabban eredményt hozó területekre

A Pre-Marketing nélkülözhetetlen a hosszú távon eredményes marketing kialakításához, de ennél még fontosabb, hogy a Mentor Programba történő befektetésed a leghamarabb növekvő bevételek formájában megtérüljön.

Ezért külön fókuszálunk azokra a területekre, ahol a leggyorsabban tudunk eredményt, azaz árbevétel növekedést elérni.

Miben segít még Neked a Marketing Mentor Program?

Átlátod a piacod és a reagálni tudsz a piaci változásokra

Egy dolog állandó: a változás. Ez határozottan igaz a piacra is. Ami ma igaz, holnapután nem biztos. Megmutatom azokat a módszereket és eszközöket, amelyekkel átlátod a piacodat, valamint folyamatosan nyomon tudod követni annak alakulását.

Kiemelkedsz a konkurenseid közül

Az unalomig ismételt marketing szabály, hogy „másnak kell lenned, mint a konkurenseid” mégis a cégek 90%-a jól elvan a középszerűségben. Remélem Te nem akarsz középszerű céget építeni! Megmutatom, hogyan tudsz kiemelkedni a konkurenseid közül, hogyan tudod úgy pozicionálni a márkádat, hogy ott legyél az emberek fejében vásárlási vagy ajánlási szándéknál.

Rövid, közép és hosszútávú marketing stratégiád lesz

A marketing stratégia szinte ismeretlen fogalom a 2-5 fős vállalkozásoknál. Ennek hiányában azonban csak marketing puffogtatásokat végzel és, ami ennél is rosszabb, nem tudod igazán merre tartasz. Segítek elkészíteni a marketing stratégiádat, hogy lépésről-lépésre fejlődjön a céged és mindig abba az irányba tartson, amerre szeretnéd.

Megtanulsz figyelem – és vásárló vonzó reklámkampányokat tervezni

Unalmas reklámot könnyű csinálni. Nézd csak meg az internetet vagy a televíziót. 10-ből 9 reklám közhelyes, semmit mondó, 5 másodperc múlva már nem emlékszel rá. A figyelmet és érdeklődést kiváltó reklám készítése nem pénz, hanem piacismeret, célcsoport ismeret, reklámtudomány ismeret és kreativitás kérdése. Előbbi 3 birtokában a 4. már szinte gyerekjáték, majd meglátod.

Érteni fogod a számok nyelvén mikor eredményes és mikor eredménytelen a kampányod

Mentoráltjaim egyik legnagyobb küzdelme az szokott lenni, hogy „jó vagy nem jó a kampány?” Segítek átlátni az összefüggéseket, mert lehet, hogy a hirdetések analitikája alapján a kampányod eredménytelennek tűnik, de a bevételi adatok azt mutatják, csak így tovább.

Megtanulod értelmezni a marketing eszközök analitikai adatait

Google Analytics, Facebook és Facebook hirdetések, Google Ads, Hotjar, hírlevél küldő és adatbázis szoftver. Mind-mind aranyat érő számokkal és értékekkel. Elengedhetetlen, hogy könnyedén átlásd és értsd az összefüggéseket. Ezért folyamatosan gyakoroljuk, hogy kinyerd belőlük a döntéseidhez szükséges információkat.

Marketing “költség” helyett marketing “befektetésben” fogsz gondolkozni

Mennyit költsünk a marketingre?” Hangzik gyakran a kérdés. Ebben benne van a sikertelenségtől való rettegés, ami nem jó. Gondold el, ha rászánsz 10 marketing egységet és hoz 100 egység bevételt, akkor az egy nagyszerű befektetés! Úgy építjük fel a marketing stratégiádat és a reklámkampányodat, valamint úgy határozzuk legfontosabb KPI és ROI értékeket (kiemelet teljesítménymutatók és megtérülés), hogy a marketingre szánt összegre befektetésként és ne költségként tekints.

A számodra megfelelő marketingessel fogsz tudni együtt dolgozni

Munkámat akkor végzem jól és küldetésem akkor ér véget, ha már nincs rám szükséged. Magabiztos tudással, egyedül haladsz az úton, sikeresebbnél-sikeresebb marketing kampányokat tervezel és valósítasz meg, a bevételeid folyamatosan nőnek, a vevőid örömmel vásárolnak újra nálad és szívesen ajánlják tovább a márkádat, termékeidet. Eljön az a pont, amikor át kell adnod a marketing teendőket. Mivel már profi vagy, pontosan tudni fogod, ki üti meg azt a szakmai szintet, amelyet elvársz és amelyre szükséged van.

Akikkel együtt dolgoztam az elmúlt 11 évben

(a teljesség igénye nélkül)

Egy nagyon hatékony és gördülékeny együttműködés alakult ki Dáviddal! Alap marketing tudásommal indultam vele és a Mentor Program végére magabiztos felhasználó vagyok, a saját ötleteimet  már önállóan meg tudom valósítani és monitorozni. Lendületet kaptam, hogy a vállalkozásomból még többet ki tudjak hozni. Nagyon élveztem a közös munkát, hagyta, hogy kitapasztaljam, megtanuljam használni a marketing felületeimet, nem utolsó sorban a gondolkodásmódom is “átállította” 😀

Sólyom-Varga Ágnes
Mosható Pelenka Kuckó – weboldal

Marketing Mentor Program – Fejlődési és eredmény garancia

Csak akkor vállalom el a mentorálásodat, ha biztosan segíteni tudok

Csak olyan területen vállalok mentorálást, amelyek az érdeklődési körömbe vágnak, valamint van a piaccal vagy a célcsoporttal kapcsolatban szakmai tapasztalatom: gasztronómia, sport, kutyák, család témájú termékek, otthon és lakáskultúra, táplálékkiegészítők természetes alapanyagokkal, divat, szépségápolás, oktatás

Nem megélhetési mentor vagyok, azaz a marketing vezetői munkáim mellett fennmaradt időmben mentorálok azért, mert szívesen csinálom

11 év alatt kialakított és folyamatosan fejlesztett módszertannal dolgozom, emellett külön személyre szabott figyelmet fordítok azokra a területekre a vállalkozásodban, aminek a fejlesztése leggyorsabban árbevétel növekedést eredményez

Naprakész, az aktuális piaci viszonyokhoz illeszkedő elméleti és gyakorlati marketing tudást kapsz, amelyeket nap, mint nap alkalmazok a Goosebumps, ANITATOTH és a tianDe márkáknál, ahol marketing vezetőként dolgozom

Amíg a Marketing Mentor Programban részt veszel, addig a területeden kizárólagosságot élvezel (visszautasítom a konkurenseidet, ha megkeresnének) *

A Marketing Mentor Programban résztvevők számát limitálom, hogy maximális odafigyelést adhassak Neked

Folyamatosan dokumentáljuk a közös munkát, így pontosan nyomon követheted a fejlődésedet

* csak a “MMP – Intenzív” programok választása esetén

Az alábbi Marketing Mentor Programok közül választhatsz

MMP – Intenzív 

heti rendszerességű 2 órás megbeszélések

fejlődésed folyamatos dokumentálása 

piaci kizárólagosság

ára: 250 000 forint/4 hét

MMP – Saját ritmusodban

a Te ritmusodhoz igazított alkalmi találkozók, időtartama 2 óra

fejlődésed folyamatos dokumentálása

ára: 100 000 forint/alkalom

A Program ötletének háttértörténete

Marketing Mentor Program jelentkezés

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot! Jelentkezésed után online videóhívásban megtartjuk az egymást megismerő és lehetőség-feltáró beszélgetést. Ha mindketten úgy érezzük, hogy a Marketing Mentor Program nagy fejlődési lehetőség a számodra, akkor belevágunk! 😉

( JELENLEG 2 SZABAD HELY )

Hiszem, hogy a tanítás-tanulás leghatékonyabb módja a mentor és tanítvány viszony, mert a mentor egyénre szabottan, a megfelelő ütemben fejlesztheti tanítványát. Egy jó mentor a közepes, ám szorgalmas és kitartó tanítványból elit „játékost” farag!

A Marketing Mentor Programot azért alakítottam ki, hogy olyan cégvezetőknek segítsek, akik úgy érzik, marketing hiányosságok miatt torpant meg vállalkozásuk a fejlődésben. 

Ők általában 2-9 fős cégeket irányítanak, folyamatosan képzik magukat, önerőből sikeresen építkeztek, de most arra van szükségük, hogy valaki átnézze objektíven a cégüket, feltárja a hiányosságokat, rendszerezze a már megszerzett tudásukat, hatékony megoldásokat tanítson, fogja a kezüket és új lendületet adjon nekik, illetve a vállalkozásuknak.

Szia, Jóljárt Dávid vagyok. Olyan cégeknek irányítom/támogatom a marketing tevékenységét, amelyek vezetői szívvel-lélekkel irányítják a vállalkozásukat, szenvedélyük, hogy olyan terméket hozzanak létre,  amely egy csipet törődést, gondoskodást, életérzést, boldogságot, mosolyt, énidőt ad a vásárlónak.

Az elmúlt több, mint 11 évben számtalan piacon és cégnél dolgoztam, azt itt megszerzett tudásom és tapasztalatomat adom át.

Jelenleg marketing vezetőként dolgozom az ANITATOTH natúrkozmetikia márka, a Goosebumps Coffee Lab és a tianDe Magyarország szépség és egészségmegőrzési cégnél.

A Marketing Mentor Program felépítése

Az első lépés egy objektív önellenőrzés lesz. Ezt a fázist Pre-Marketingnek nevezem. Tapasztalataim szerint az itt feltárt és rendbe rakott hiányosságok azonnal lendítenek a vállalkozások szekerén.

A Pre-Marketingben:

1. Felevenítjük a vállalkozói motivációdat, amely a napi teendők sokasága mellett gyakran elhalványul

2. Meghatározzuk üzlet céljaidat, hogy lássuk, hová akarsz eljutni és azt, hogy most hol tartasz az oda vezető úton

3. Milliméter pontosan definiáljuk a célcsoportodat, buyer personáidat, hogy eldöntsük melyik csatornán és milyen üzenetekkel kell nekik kommunikálnunk

4. Átvizsgáljuk a piacot, kikutatjuk a valós piaci igényeket, hogy megalapozott üzleti döntéseket hozhass

5. Meghatározzuk céged USP értékeit és pozicionáljuk vagy újrapozicionáljuk a márkádat, mert nélkülözhetetlen, hogy kiemelkedhess a konkurenseid közül

6. Összerakjuk vállalkozásod pontos és átlátható biznisz matekját, hogy pénzügyken is rajta tarthasd a szemed és tudd, mikor éred el üzleti céljaidat

Külön fókusz a leggyorsabban eredményt hozó területekre

A Pre-Marketing nélkülözhetetlen a hosszú távon eredményes marketing kialakításához, de ennél még fontosabb, hogy a Mentor Programba történő befektetésed a leghamarabb növekvő bevételek formájában megtérüljön.

Ezért külön fókuszálunk azokra a területekre, ahol a leggyorsabban tudunk eredményt, azaz árbevétel növekedést elérni.

Miben segít még Neked a Marketing Mentor Program?

Átlátod a piacod és a reagálni tudsz a piaci változásokra

Egy dolog állandó: a változás. Ez határozottan igaz a piacra is. Ami ma igaz, holnapután nem biztos. Megmutatom azokat a módszereket és eszközöket, amelyekkel átlátod a piacodat, valamint folyamatosan nyomon tudod követni annak alakulását.

Kiemelkedsz a konkurenseid közül

Az unalomig ismételt marketing szabály, hogy „másnak kell lenned, mint a konkurenseid” mégis a cégek 90%-a jól el van a középszerűségben. Remélem Te nem akarsz középszerű céget építeni! Megmutatom, hogyan tudsz kiemelkedni a konkurenseid közül, hogyan tudod úgy pozicionálni a márkádat, hogy ott legyél az emberek fejében vásárlási vagy ajánlási szándéknál.

Rövid, közép és hosszútávú marketing stratégiád lesz

A marketing stratégia szinte ismeretlen fogalom a 2-5 fős vállalkozásoknál. Ennek hiányában azonban csak marketing puffogtatásokat végzel és, ami ennél is rosszabb, nem tudod igazán merre tartasz. Segítek elkészíteni a marketing stratégiádat, hogy lépésről-lépésre fejlődjön a céged és mindig abba az irányba tartson, amerre szeretnéd.

Megtanulsz figyelem – és vásárló vonzó reklámkampányokat tervezni

Unalmas reklámot könnyű csinálni. Nézd csak meg az internetet vagy a televíziót. 10-ből 9 reklám közhelyes, semmit mondó, 5 másodperc múlva már nem emlékszel rá. A figyelmet és érdeklődést kiváltó reklám készítése nem pénz, hanem piacismeret, célcsoport ismeret, reklámtudomány ismeret és kreativitás kérdése. Előbbi 3 birtokában a 4. már szinte gyerekjáték, majd meglátod.

Érteni fogod a számok nyelvén mikor eredményes és mikor eredménytelen a kampányod

Mentoráltjaim egyik legnagyobb küzdelme az szokott lenni, hogy „jó vagy nem jó a kampány?” Segítek átlátni az összefüggéseket, mert lehet, hogy a hirdetések analitikája alapján a kampányod eredménytelennek tűnik, de a bevételi adatok azt mutatják, csak így tovább.

Megtanulod értelmezni a marketing eszközök analitikai adatait

Google Analytics, Facebook és Facebook hirdetések, Google Ads, Hotjar, hírlevél küldő és adatbázis szoftver. Mind-mind aranyat érő számokkal és értékekkel. Elengedhetetlen, hogy könnyedén átlásd és értsd az összefüggéseket. Ezért folyamatosan gyakoroljuk, hogy kinyerd belőlük a döntéseidhez szükséges információkat.

Marketing “költség” helyett marketing “befektetésben” fogsz gondolkozni

Mennyit költsünk a marketingre?” Hangzik gyakran a kérdés. Ebben benne van a sikertelenségtől való rettegés, ami nem jó. Gondold el, ha rászánsz 10 marketing egységet és hoz 100 egység bevételt, akkor az egy nagyszerű befektetés! Úgy építjük fel a marketing stratégiádat és a reklámkampányodat, valamint úgy határozzuk legfontosabb KPI és ROI értékeket (kiemelet teljesítménymutatók és megtérülés), hogy a marketingre szánt összegre befektetésként és ne költségként tekints.

A számodra megfelelő marketingessel fogsz tudni együtt dolgozni

Munkámat akkor végzem jól és küldetésem akkor ér véget, ha már nincs rám szükséged. Magabiztos tudással, egyedül haladsz az úton, sikeresebbnél-sikeresebb marketing kampányokat tervezel és valósítasz meg, a bevételeid folyamatosan nőnek, a vevőid örömmel vásárolnak újra nálad és szívesen ajánlják tovább a márkádat, termékeidet. Eljön az a pont, amikor át kell adnod a marketing teendőket. Mivel már profi vagy, pontosan tudni fogod, ki üti meg azt a szakmai szintet, amelyet elvársz és amelyre szükséged van.

Akikkel együtt dolgoztam az elmúlt 11 évben

(a teljesség igénye nélkül)

Marketing Mentor Program – Fejlődési és eredmény garancia

Csak akkor vállalom el a mentorálásodat, ha biztosan segíteni tudok

Csak olyan területen vállalok mentorálást, amelyek az érdeklődési körömbe vágnak, valamint van a piaccal vagy a célcsoporttal kapcsolatban szakmai tapasztalatom: gasztronómia, sport, kutyák, család témájú termékek, otthon és lakáskultúra, táplálékkiegészítők természetes alapanyagokkal, divat, szépségápolás, oktatás

Nem megélhetési mentor vagyok, azaz a marketing vezetői munkáim mellett fennmaradt időmben mentorálok azért, mert szívesen csinálom

11 év alatt kialakított és folyamatosan fejlesztett módszertannal dolgozom, emellett külön személyre szabott figyelmet fordítok azokra a területekre a vállalkozásodban, aminek a fejlesztése leggyorsabban árbevétel növekedést eredményez

Naprakész, az aktuális piaci viszonyokhoz illeszkedő elméleti és gyakorlati marketing tudást kapsz, amelyeket nap, mint nap alkalmazok a Goosebumps, ANITATOTH és a tianDe márkáknál, ahol marketing vezetőként dolgozom

Amíg a Marketing Mentor Programban részt veszel, addig a területeden kizárólagosságot élvezel (visszautasítom a konkurenseidet, ha megkeresnének) *

A Marketing Mentor Programban résztvevők számát limitálom, hogy maximális odafigyelést adhassak Neked

Folyamatosan dokumentáljuk a közös munkát, így pontosan nyomon követheted a fejlődésedet

* csak a “MMP – Intenzív” program választása esetén

Egy nagyon hatékony és gördülékeny együttműködés alakult ki Dáviddal! Alap marketing tudásommal indultam vele és a Mentor Program végére magabiztos felhasználó vagyok, a saját ötleteimet  már önállóan meg tudom valósítani és monitorozni.

Lendületet kaptam, hogy a vállalkozásomból még többet ki tudjak hozni. Nagyon élveztem a közös munkát, hagyta, hogy kitapasztaljam, megtanuljam használni a marketing felületeimet, nem utolsó sorban a gondolkodásmódom is “átállította” 😀

Sólyom-Varga Ágnes
Mosható Pelenka Kuckó
https://moshatopelenkakucko.hu/

Az alábbi Marketing Mentor Programok közül választhatsz

MMP – Intenzív 

heti rendszerességű 2 órás megbeszélések

fejlődésed folyamatos dokumentálása 

piaci kizárólagosság

ára: 250 000 forint/4 hét

MMP – Saját ritmusodban

a Te ritmusodhoz igazított alkalmi találkozók, időtartama 2 óra

fejlődésed folyamatos dokumentálása

ára: 100 000 forint/alkalom

A Program ötletének háttértörténete