Marketing Mentor Program | Szeretetmárka

Hisszük, hogy a tanítás-tanulás leghatékonyabb módja a mentorárálás, mert a mentorált a saját tudása és üteme alapján fejlődik. Egy jó mentor a szorgalmas és kitartó tanítványból biztosan elit „játékost” farag!

A Marketing Mentor Programot olyan cégvezetőknek (vagy marketing menedzsereknek) alakítottuk ki, akik úgy érzik, egyéninleg van szükségük jelenlegi marketing tudásuk rendszerezésére és fejlesztésére.

Ők általában 2-9 fős cégeket irányítanak, folyamatosan képzik magukat – főként ennek köszönhetik eddigi sikereiket – de most elakadtak és szükségük van egy külső objektív szemre és támogató társra.

A Mentor Program fókusza: Marketing menedzsment és Marketingrendszer építés

Mi a marketinget erre a két, egymással állandó kölcsönhatásban lévő területre osztjuk. A Marketing Mentor Programban is ezt a szemléletet követjük.

Dávid a marketing vezetői tapasztalatát osztja meg Veled, amivel hatékonyabban tervezheted, irányíthatod és szervezheted a marketinget.

Nórától a jelenleg használt online marketing eszköztárad – weboldal/webáruház, Google Ads és Facebook/Instagram hirdetés, hírlevél automatizmusok, exit popup – rendszerbe építését tanulhatod meg, aminek segítségével kiszámíthatóvá válik a vásárlások száma és tervezhető lesz az árbevétel.

Marketing menedzsment

Szerinted milyen hatással lenne a cégedre, ha mindazt, amit eddig jól csináltál, egy tudatos, tervezett és fókuszált módon folytatnál?

A marketing menedzsment teendőinek elsajátításával és a hétköznapi rutinodba történő beépítésével, uralni fogod a céged marketing folyamatait. A marketingen dolgozó kollégáid meghatározott cél(ok)ra összpontosítva érik el a legjobb eredményeket.

A marketing tevékenységet egy izgalmas, kihívásokkal teli kísérletezésnek fogod megélni sikerekkel tarkítva.

Marketingrendszer építés

Mint minden az életünkben a marketing is rendszerben működik és teljesedik ki igazán. Ha csak egyes eszközökre figyelünk oda és a teljes egészet nem kezeljük egyben, akkor éppen lehetnek sikerek – például pár eladás – de összességében nem jutunk előrébb.

De ha kellően összetett élmény nyújtunk nekik a marketing rendszerek segítségével, ha kedvességet, figyelmet fordítunk rájuk, ha érzik, hogy fontosak a márkának, akkor a márka, termék felértékelődik bennük. Ha minden kirakó a helyére kerül, akkor egyenes út a fejlődéshez és a kiszámítható árbevételhez.

Kiemelt figyelem  a leggyorsabban eredményt hozó területekre

Számunkra nagyon fontos, hogy a Mentor Programba történő befektetésed a leghamarabb növekvő bevételek formájában megtérüljön.

Ezért külön fókuszálunk azokra a területekre, ahol a leggyorsabban tudunk eredményt, azaz árbevétel növekedést elérni.

Ha az első hónapba belevágnál…

…felkészítenénk rá, hogy a Mentor Program nem lesz sétagalopp. Heti rendszerességgel 2 órában dolgozunk közösen, majd zömmel, nem kisujjból kirázható “házi feladatokat” kapsz. A Mentor Programra szánt időd és a belefektetett energiád fogja meghatározni, hogy milyen sebességben fejlődik a céged.

Természetesen a heti találkozóink között is mindig “nyitva áll az ajtó”, azaz bármikor kérdezhetsz, a lehető leggyorsabban igyekszünk segíteni.

Mindent teendőt Te végzel el, a mi részletes útmutatásunkkal vagy támogatásunkkal, mert a tanulás leghatékonyabb módja, ha gyakorlatban sajátítod el a dolgokat.

A szakmai munkát azzal kezdenénk, hogy nagyon alaposan átvizsgáljuk a céged jelenét. Megnézzük a teljes piacod és a márkád piacon betöltött pozícióját.

Leásunk a lelked mélyére és pontosítjuk, miért is csinálod a vállalkozásodat? Mi az, amiért úgy fekszel le este, hogy várod a holnapot? Talán triviálisnak tűnik, de gyakran tapasztaljuk azt, hogy a cégvezetők a rengeteg teendő közepett elveszítik vagy elfelejtik valódi motivációjukat. És annak hiánya a teljes cégükre kihat.

Pontosítjuk, hogy ki az, Akiért csinálod vagyis a célcsoportodat elemezzük és kivesézzük.

Górcső alá vesszük a jelenlegi marketing eszköztáradat. Megkeressük a nem kellő hatékonysággal működő részeket és fejlesztünk rajta.

Mindezek mellett sosem tapasztalt mennyiségű impulzussal látunk el. 😉

Mikor lesz számodra igazán értékes a Marketing Mentor Program?

Ha már régóta vágysz a tudásod rendszerezésére. És szeretnéd az évek alatt megtanultakat tudatosan, magabiztosan és eredményesen alkalmazni a mindennapokban.

Ha mersz kérdezni. Sokan azért nem tesznek fel bizonyos kérdéseket, mert kellemetlennek érzik, hogy nem tudják rá választ. Kérdezz bátran és maximális támogató szándékkal fogunk válaszolni.

Ha bírod és beépíted a cégedbe az építő kritikát. A cége minden cégvezetőnek egy picit a saját gyermeke, amivel kapcsolatosan nehezen fogadja be a negatívnak tűnő véleményt. Mi tényleg csak a céged érdekeit nézzük, mégha picit fájó is lesz, amit hallasz.

Ha meg mersz hozni kemény és nehéz döntéseket. A cégvezetés folyamatos döntések sorozata. A legrosszabb a nem meg hozott, halogatott döntés. Tényeket és véleményeket soroltatunk majd fel, de a döntést Te fogod meghozni.

Ha beletszed a Mentor Programba az időt és az energiát. Ahogy fentebb is írtuk, ez nem egy szieztázó program. Kemény tempót fogunk diktálni számodra, hogy mielőbb hasznodra váljon a Mentor Program és a céged sikerein érezd jótékony hatását.

Akikkel együtt dolgoztunk

(a teljesség igénye nélkül)

Egy nagyon hatékony és gördülékeny együttműködés alakult ki Dáviddal! Alap marketing tudásommal indultam vele és a Mentor Program végére magabiztos felhasználó vagyok, a saját ötleteimet  már önállóan meg tudom valósítani és monitorozni. Lendületet kaptam, hogy a vállalkozásomból még többet ki tudjak hozni. Nagyon élveztem a közös munkát, hagyta, hogy kitapasztaljam, megtanuljam használni a marketing felületeimet, nem utolsó sorban a gondolkodásmódom is “átállította” 😀

Sólyom-Varga Ágnes
Mosható Pelenka Kuckó – weboldal

Marketing Mentor Program – Technikai részletek

Csak akkor vállaljuk el a mentorálásodat, ha biztosan tudunk segíteni. Ezért előzi meg a mentorálást egy lehetőség-feltáró beszélgetés.

Csak az érdeklődési körünkbe vágó területen mentorálunk, mert megtapasztaltunk, hogy sokkal hatékonyabban segítünk, ha szeretjük a témát, amivel a céged foglalkozik. Nekünk ezek a kedvenceink: gasztronómia, sport, kutyák, család témájú termékek, otthon és lakáskultúra, divat, szépségápolás, oktatás.

Amíg részt veszel a Programban, addig a területeden kizárólagosságot élvezel, azaz visszautasítjuk a konkurenseidet, ha megkeresnének.

A Programban résztvevők számát limitáljuk, hogy maximális odafigyelést adhassunk Neked.

Folyamatosan dokumentáljuk a közös munkát, így pontosan nyomon követheted a fejlődésedet.

A megbeszélések hetente történnek, egy alkalom 2 órás.

A Program díja: 250 000 forint/4 hét

Marketing Mentor Program jelentkezés

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot! Jelentkezésed után online videóhívásban megtartjuk az egymást megismerő és lehetőség-feltáró beszélgetést. Ha mindketten úgy érezzük, hogy a Marketing Mentor Program nagy fejlődési lehetőség a számodra, akkor belevágunk! 😉

( JELENLEG 2 SZABAD HELY )

.

Az Adatkezelési Szabályzatot itt tudod elolvasni!