Márka Röntgen | Szeretetmárka

Milyen lehetőségek rejlenek még a márkádban?

A legjobb emberekkel dolgozol együtt? Az állandó termékfejlesztés a márkádhoz láncolja a vásárlókat? Van olyan marketingstratégiátok, amiben 100%-ig hisztek?

Az előbbiekhez hasonló 12 olyan kérdést szedtünk össze, amelyek mindössze 1 perc alatt történő megválaszolásával megtudhatod, milyen lehetőségek rejlenek még a márkádban. Ráadásként válaszaid alapján személyre szabott, lehetőség-kihasználó javaslatokat is adunk.

Az elmúlt 13 évben szinte kizárólag olyan mikrovállalkozások – éves árbevétel 700 000 000 forint alatt, létszám maximum 10-12 fő – vezetőivel dolgoztunk, akik szerettek volna tovább növekedni, de elakadtak a fejlődésben. Minden cégnél kivétel nélkül azonosítható volt az a 4 terület, amelynek a tudatos fejlesztésével új korszak nyitható egy ekkora méretű cég életében.

Emberek, Termék, Marketing, Rendszer. Ennek a 4 területnek a tudatos fejlesztése radikális változást hoz nem csak egy mikrovállalkozás, de minden cég életébe.

Szeretnéd fejleszteni a cégedet, de elakadtál?

Hogy állsz az említett 4 területtel?

Néhány gondolat arról, miért e 4 területre kell fókuszálnod a fejlődéshez.

Emberek

Te és a csapatod teszik azzá a márkádat, ami. Nektek köszönhetően létezik termék, amely általatok folyamatosan megújul, átalakul, jobb lesz. Ti adjátok a vásárlóknak a márka emberi benyomását, amikor kommunikáltok vele vagy a szolgáltatást nyújtjátok számára. Rajtatok múlik, hogy a márkátok ismertsége, hírneve és kedveltsége milyen módon, sebességben és formában terjed, azaz hogyan tervezitek és kivitelezitek a marketinget.

Vedd körül magad olyan emberekkel, akik maximálisan elkötelezettek a saját szakterületük és feladataik iránt, valamint fantasztikus összhangot alkottok!

Termék

A vásárlók a terméketeken keresztül kerülnek közvetlen kapcsolatba a márkáddal. A termékkel kapcsolatos élményei határozzák meg, hogy elkötelezett rajongó lesz vagy sem. Épp ezért a termékfejlesztésnek és a terméktökéletesítésnek állandó napirendi pontnak kell lennie. A legkedvesebb Szeretetmárkája akartok lenni? Tudjátok előbb, mire vágynak a vásárlóitok, mint ők maguk.

Figyeljétek, derítsétek ki a vásárlók vágyát és szuper termékekkel érjétek el, hogy az ésszerűség határán túl is ragaszkodjanak a márkádhoz!

Marketing

A marketing olyan a cégedben, mint az érhálózat az emberi testben. Mindenre hatással van és minden viszont hat rá. A termékeitek, az üzeneteitek, a vizuális tálalásotok hatással van a vásárlókra, a vásárlók visszajelzésének hatással kell lennie a termékfejlesztésre és az egész márkára. A Szeretetmárka a vásárlók tulajdona. Az ő szeretetük nélkül egy márka sem létezhet.

A marketing hálózzon be minden márkát érintő folyamatot a cégedben, hogy a lehető legnagyobb hatást gyakorolhassa a vásárlókra!

Rendszer

Egy cégnek a rendszerei adják meg a stabilitást, a megbízhatóságot, elősegíti az innovációt és kordában tartják a felesleges vadhajtásokat. A rendszereknek köszönhetően olyan emberekkel tudsz együtt dolgozni, akik tökéletesen illeszkednek a szervezetbe, valamint a rendszerekre támaszkodva tudod előre tervezni a céged árbevételét és eredményességét.

Építsétek a rendszereket mindennap. Néha toldozni-foldozni kell, máskor átalakítani, egyes esetekben teljesen lecserélni, de a lényeg, hogy foglalkozzatok vele. Masszívvá tesz Titeket!

.